Broker Asigurari

Asigurarea mereu la indemana in buzunar!

Descopera Asigurarile Contactless: un nou mod de a incheia asigurarea la distanta fara sa pierzi timp deplasandu-te la birouri cu actele in original.

asigurare rca
RCA

Compara cele mai bune tarife RCA

de la 349 lei/an

asigurare casco tesla model 3
CASCO

Compara cele mai bune tarife CASCO

de la 500 lei/an

asistenta rutiera
ASISTENTA RUTIERA

Compara tarifele de Asistenta Rutiera

de la 79 lei/an

asigurare de calatorie
ASIGURARE DE CALATORIE

Compara tarifele Asigurarii de Calatorie

de la 62 lei/7zile/cuplu

asigurare medicala
ASIGURARE MEDICALA

Compara online tarifele de Sanatate

de la 3 lei/zi

asigurare de locuinta
ASIGURARE DE LOCUINTA

Compara tarifele Asigurarii de Locuinta

de la 1 covrig/zi

Noi garantăm următoarele servicii

Disponibilitate maximă

Suntem la dispoziția ta pe whatsapp sau telefon 7 zile din 7.

Asistență în caz de daună

Asigurăm asistență gratuită la telefon in caz de dauna.

Pentru că timpul tău este limitat, iar încheierea unei polițe uneori te poartă inutil prin birouri sau la diverse agenții, am gândit o soluție personalizată pentru nevoile tale, astfel încât să scapi de bătăile de cap pe care le ai pentru o asigurare, dar totuși să rămâi asigurat.

Ai nevoie de un broker asigurari care face toata treaba, sigur și rapid. Introduce toate datele, își asumă răspunderea pentru corectitudinea lor și obține cele mai bune oferte la cel mai bun preț pentru tine!

Andrei Horciu - Broker de Asigurare
Horciu Ioan Andrei
Broker Asigurari

Sunt Andrei Horciu, partener Inter broker de asigurare, autorizat ISF, tată și soț, dețin un autovehicul, o locuință și alte bunuri mai mult sau mai puțin valoroase, ca marea majoritate a clasei mijlocii, muncesc mult și călătoresc cât de des am ocazia, și printre altele, sunt pasionat de finanțeinvestiții și digitalizare.

 Domeniul asigurărilor poate fi considerat deja unul cu vechime, iar serviciile practicate de cei mai mulți brokeri au rămas cumva în același registru – învechite…Datorită activităților și pasiunilor mele am avut nevoie frecvent de tot felul de polițe de asigurare, dar din păcate, nu primeam suficiente informații pentru necesitățile mele sau eram îndrumat greșit. Și am realizat apoi că în situația mea este o întreagă generație.

Așa că, în primul rând, mi-am dorit să-mi ușurez mie viața, dar totodată să-i ajut și pe ceilalți cu niște soluții la îndemână, gândind astfel un sistem transparent, simplu și sigur prin care cei care apelează la serviciile mele să aibă parte de oferte și consultanță personalizată și să fie informați la timp despre statusul și validitatea asigurărilor lor.

Astfel, din necesitate și din dorința de a rezolva eficient situații care îmi consumau mai mult timp și bani decât consideram eu ca ar fi cazul, am pus bazele acestei activități, venind in întâmpinarea nevoilor clienților cu un produs actualizat, și anume, Asigurări Contactless (Broker Asigurari) care oferă chiar și la distanță un management complet al asigurărilor, in mod prompt și corect, fară birocrație.

Principala mea misiune este eficientizarea timpului și resurselor clientului, pentru care voi obține oferte personalizate în funcție de nevoi și buget, mizând în actualul context pandemic pe contact fizic zero.parte


Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos