Asigurare Asistenta Rutiera

Atunci când îți închei asigurarea RCA sau CASCO, cere broker-ului informații despre serviciul de asistență rutieră, Daune.expert și pregătește-te să uiți de griji.

tractare auto

Cu Daune.expert primesc asistenta rutiera?

Daune.expert este un serviciu complex de asistență rutieră, destinat atât persoanelor păgubite în urma accidentului, cât și celor vinovate de producerea lor.

Vine sub forma unei aplicații mobile, extrem de simplu de folosit, potrivită pentru orice Smartphone.

Serviciul îți garantează tractarea automobilelor de la locul accidentului, dar și reprezentare pentru recuperarea daunelor. De asemenea cei de la Daune.expert vor face tot posibilul ca dumneavoastră, în calitate de păgubit, să beneficiați de reparații în service-urile preferate, nu doar în cele alese de asigurător, vor face demersurile necesare pentru programări, intrare în service, dar vor asigura și o mașină de rezervă, în cazul în care autovehiculul nu mai poate fi folosit.

Un alt lucru excelent este faptul că echipa Daune.expert va calcula pentru dumneavoastră toate costurile pe care trebuie să le primiți de la asigurător, inclusiv costurile de spitalizare sau de pierdere a profiturilor datorate accidentului (spre exemplu, în cazul în care mașina avariată era folosită pentru servicii de transport persoane).

Cât costă serviciul Daune.expert cu tractare auto?

asistenta rutiera

Cel mai bine pentru persoanele fizice, este să încheie un contract de asistență rutieră cu Daune.expert pe o perioadă de 12 luni, astfel încât costul/lună să fie extrem de mic, mai puțin de 5 lei! Serviciul este valabil și pentru persoanele juridice, cu costuri asemănătoare.

Dacă totuși aveți nevoie de acest serviciu pe o perioadă scurtă de timp, puteți alege orice perioadă doriți, iar costul total, în funcție de perioada aleasă, îl puteți afla de la mine, aici.

Este bine de știut că aplicația Daune.expert permite localizarea prin GPS a locului accidentului, încărcarea fotografiilor și a documentelor, direct în aplicație, dar și monitorizarea constantă a stadiului în care se află dosarul tău.

Serviciul de asistență rutieră, Daune.expert, este valabil 24/24, 7 zile/7!

Nu este deloc greu să fii pregătit pentru orice situație. 

Contactează-mă acum pentru mai multe detalii referitoare la aplicațiile mobile de asistență rutieră! 

Asigurari Contactless ©2021-2024 All Rights Reserved

Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos