Asigurare Medicala

Asigurarea de sănătate îmi oferă acces la servicii medicale de calitate?

Nu doar că nu va mai trebui să-ți aștepți rândul la analize, dar vei avea access în cele mai bune clinici din țară, oricând ai tu nevoie și pentru toate serviciile incluse în poliță. 

Poți de exemplu să-ți faci analize de specialitate, consultații, investigații imagistice, radiologii, RMN-uri etc., în funcție de tipul de asigurare pentru care optezi.

asigurare pandemieCu asigurări de sănătate obțin un tratament și aparatură modernă?

Nu este un secret faptul că spitalele private sunt mult mai bine întreținute și îngrijite decât sunt spitalele de stat. De aceea este bine să alegi ce este mai bun, iar în acest caz, aparatura medicală de ultimă generație pe care o găsești la cele mai multe clinici private, dar și competența personalului medical și tratamentul de calitate, ar trebui să reprezinte o parte importantă a deciziei tale.

Asigurări medicale permanente

Indiferent de calitatea ta de angajat și plătitor de CASS în România sau nu, asigurarea medicală privată îți oferă un access complet la tot ce vei avea nevoie din punct de vedere medical. Chiar și la acoperirea cheltuielilor cu spitalizarea sau cu eventualele intervenții chirugicale.

Deductibilitate la asigurări de sănătate

Aceste asigurări sunt deductibile în limita a 400 de euro pe an atât pentru angajat, cât și pentru asigurător. Dacă te regăsești în postura de angajator, cu atât mai mult ar trebui să ții cont de faptul că aceste asigurări pot reprezenta un beneficiu pentru viitorii tăi angajați, ridicându-ți gradul de competitivitate pe piața muncii.

O viață fără griji cu asigurare de sănătate

O astfel de asigurare îți poate într-adevăr lua de pe cap multe griji. Nu vei mai fi stresat raportat la starea ta de sănătate, pentru că vei fi convins că orice se va întâmpla, vei fi tratat din timp, de către cei mai buni medici. Nu îți vei mai face griji în privința costurilor în cazul unui accident, de pildă, va fi totul acoperit de către asigurător.

Asigurare Medicala

Am acoperire în caz de Covid la asigurări de sănătate private?

Inclusiv cazurile de Coronavirus sunt acum incluse în marea majoritate a asigurărilor de sănătate și este și normal să fie așa. Dar este și cu atât mai util. Din momentul în care acest virus a apărut, asigurătorii au făcut demersurile necesare pentru a fi și acesta un risc inclus în asigurare, ceea ce poate însemna pentru viitor o siguranță foarte mare pentru orice crize sanitare ar mai putea urma

Personal, cum spuneam și într-un alt articol, eu mi-am implicat întreaga familie în asigurarea privată de sănătate. Stau altfel liniștit și știu că am access constant la cele mai bune servicii. Recomand această opțiune și datorită faptului că prețul poate fi semnificativ mai convenabil pentru o asigurare care să includă toată familia. Rămâne la alegerea voastră, dar este recomandarea mea în calitate de specialist în domeniu.

O altă recomandare importantă ar fi să țineți cont de faptul că o asigurare de sănătate privată, ar trebui făcută din timp și nu în momentul în care vă îmbolnăviți. În cazul în care suferiți deja de o boala gravă, asiguratorul ar putea sa nu acopere costurile medicale si este posibil chiar să vi se refuze încheierea unui contract de asigurare de sănătate.

Sănătatea este poate cel mai de preț lucru, care totuși nu poate fi valorificat. Poate însă sa fie protejat și de aceea trebuie să facem tot posibilul să luăm cele mai bune decizii pentru sănătatea noastră și a familiei noastre. 

Asigurari Contactless ©2021-2024 All Rights Reserved

Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos