Diagnose.me Aegon

Acest aspect al accesului la o a doua opinie medicală este extrem de important deoarece reduce semnificativ riscul unui diagnostic greșit, te ajută sa iei o decizie corectă în privința tratamentului necesar și înlătură riscul erorilor umane care pot să apară în cazul unui diagnostic.

img-2

Beneficii Diagnose.me de la Aegon

Concret, ai acces online la interpretări ale rezultatelor tale medicale, în clinici de top, din peste 35 de țări (din Europa si SUA), în diverse domenii precum: oncologie, neurologie, cardiologie, ortopedie, medicină internă, pediatrie, imagistică, pneumologie etc. Ulterior, medicul specialist care îți va analiza cazul, va emite un raport, pe care tu îl vei primii în maxim 7 zile, tradus și explicat, în așa fel încât tu să nu mai ai nicio grijă. Mai mult, după ce primești raportul, vei avea și posibilitatea de a adresa alte 2 întrebări specialistului, astfel încât să ai absolut toate aspectele lămurite.

În decursul unui an, achiți întreg serviciul cu 120 de lei, având access la 2 consultații, pentru două probleme medicale diferite. Așadar, un singur consult te va costa doar 60 de lei. 

*În plus, primești automat și access la o asigurare de viață în valoare de 30.000 de lei pentru deces din accident și 1.000 de lei în caz de deces din accident sau boală.

Este foarte bine de știut faptul că există și varianta JUNIOR a acestei polițe, care vă permite să-i asigurați și copilului accesul la aceleași servicii, pentru aceeași sumă. Copilul trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 1-18 ani și va beneficia chiar și de asigurarea de viață cu sume asigurate de 1.000 și 30.000 de lei.

img-3

Vă sfătuiesc să optați pentru această asigurare din timp, întrucât în momentul stabilirii unui diagnostic va fi deja prea târziu. Ca orice asigurare de sănătate și de viață, depinde și aceasta de un termen de la care va intra în vigoare. Așadar, produsul Diagnose.Me de la Aegon poate fi utilizat doar pentru condiții medicale diagnosticate după 30 de zile de la data încheierii contractului de asigurare.

În mod normal, în state precum România, este ceva normal ca la momentul diagnosticării cu o boală gravă, să fim nevoiți să cerem o a doua opinie de specialitate. Ce nu știați însă, este că o astfel de opinie începe de la 150 de euro și poate urca mult, în funcție de domeniul selectat.

 Există deci vreun motiv pentru care nu ai putea să economisești 10 lei pe lună pentru acest serviciu și să stai liniștit?

Știu că este un serviciu futurist și încă subestimat în țara noastră, dar care este opinia ta sinceră despre Diagnose.Me de la Aegon?

Asigurari Contactless ©2021-2024 All Rights Reserved

Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos