Asigurarea RCA în rate este varianta convenabilă la care apelează din ce în ce mai multă lume, oferind flexibilitate și posibilitatea de calcul RCA online. Polița RCA este obligatorie pentru toată lumea, însă realitatea este că nu toți românii își permit să cheltuiască o suma destul de importantă pentru acest serviciu. Prețurile asigurărilor sunt în creștere, astfel că, din ce în ce mai mulți oameni aleg să apeleze la asigurarea RCA în rate, pentru a putea face față costurilor ridicate practicate de companiile de asigurări. Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să apelezi la un broker de asigurări și să optezi pentru o asigurare RCA în rate.

RCA în Rate, cum obtin asigurarea RCA in RATE fara dobanda

Asigurările RCA încheiate pe 12 luni pot fi achitate în 4 până la 12 rate, indiferent de perioadă sau de asigurătorul ales. Pentru ofertare în rate e nevoie să ne transmite-ți poze cu talonul și buletinul proprietarului pe whatsapp sau email. Ratele sunt prin TBI Bank și nu aveți nevoie de card de credit pentru a încheia polița RCA în rate. RCA-ul în rate este fără dobândă daca suma nu depășește 2000 lei iar daca suma este mai mare dobânda variază în funcție de numărul de rate ales.

Ca să puteți opta pentru varianta în rate de la TBI, trebuie să:

✅ Aveți venituri declarate la ANAF pe ultimele 3 luni fără întrerupere (poate fi contract de muncă sau pensie);
❎ Să nu fiți în biroul de credit;
❎ Gradul de îndatorare să nu depășească 35% din venitul dvs (trebuie inclusă și valoarea ratei de la TBI în acest calcul, inclusiv pentru polița RCA în rate).

Cererea pentru plata în rate poate fi făcută pe orice persoană sub 70 de ani care se încadrează cerințelor (nu este obligatoriu să fie proprietarul mașinii).

RCA în rate: de ce să alegi asigurare RCA în RATE fără dobânda?

Pentru asigurarea auto in rate, aveți la dispoziție mai multe opțiuni: 
1. Puteți plăti în 6 sau 12 rate cu dobândă, indiferent de cotație sau asigurător, prin TBI Bank.
2. Dacă creditarea nu depășește 2000 de lei, tot prin TBI Bank aveți opțiunea să achitați în 4 rate fără dobândă. (cost extra 40 de lei pentru analiza dosarului)
3. Reiinoire la Allianz putem obtine plata in 2 rate pentru persoane fizice iar la persoane juridice obtinem 2 sau 4 rate direct la asigurator

Conform legii, contractul RCA poate să fie încheiat pe o perioada de o luna până la un an, în funcție de ce varianta vei alege. De asemenea, plata se poate face integral sau în rate. Așadar, dacă nu îți permiți să plătești o singură dată pentru un an întreg sau o perioada lungă, poți opta pentru plata lunară, cu o suma mult mai mică, bineînțeles, convenită de ține și de asigurător.

alerte auto pe telefon

RCA în Rate prin credit TBI Bank - 4 rate fara dobanda - cum faci?

Polițele RCA pot fi plătite prin TBI Bank în 4, 6 sau 12 rate rate pentru orice asigurător și pentru orice perioada, 100% online, iar timpul de răspuns pentru aplicația de finanțare este de aproximativ 10-15 minute.

Criterii de eligibilitate:

✅ Cetățeni români cu domiciliul în România, cu angajator din România;

✅ Cetățeni străini care au rezidență pe teritoriul României, cu angajator din România;

✅ Vârstă cuprinsă între 18-75 de ani (neîmpliniți la dată ultimei rate scadente);

 
 Venit minim acceptat:

Salariați: minim 1100 RON;

Pensionari: minim 800 ron

Vechime minimă de 3 luni de zile neîntrerupte la actualul loc de muncă; iar tipul contractului de muncă să fie nedeterminat sau determinat: condiția că această să acopere perioada contractului de credit. Se acceptă codebitor fără grad de rudenie – maxim 1 persoană

Categorii de venituri acceptate:

Venituri din salarii și conexe acestora;

Venituri din pensii;

Venituri din activități independente/profesii liberale – PFA (persoană fizică autorizată) sau ÎI (întreprindere individuală): certificat CUI / CIF,

Declarație unică depusă la ANAF pentru anii 2020 & 2021

Venituri din chirii – contract de închiriere vizat la ANAF

Venituri din diurne – prezintă extras de cont de ultimele 6 luni sau adeverință cu diurnele de la angajator.

Venituri din drepturi de proprietate intelectuală – contract drepturi de autor,

Venituri din contracte de management – certificat Registrul Comerțului, Act Constitutiv, Bilanț contabil, decizie AGA de alocare a dividendelor, Balanță de verificare pentru luna în care se declara dividendele;

CIC – indemnizație de creșterea copilului;

rca online pe telefon

Unde plătești rată lunară la RCA prin TBI Bank?

Rambursarea Creditului se efectueaza de catre dvs prin depuneri de numerar sau prin virament bancar utilizand urmatoarele modalitati de plata puse la dispozitie de TBI Bank:

1. Plata online cu un card de debit emis in RON direct din www.tbibank.ro, sectiunea PLATESTE RATA, prin introducerea CNP-ului titularului de contract si a unei adrese de e-mail valide.

2. Activezi plata recurenta pe https://tbibank.ro/plateste-rata si ai o grija in minus!

3. La punctele de incasare PayPoint prin scanarea codului de bare de plata;

4. La punctele de incasare SelfPay (ZebraPay) prin scanarea codului de bare de plata sau introducerea CNP- ului titularului de Contract;

5. Plata prin transfer bancar (cu minim 3 zile lucratoare inainte de data scadenta) sau prin depunere numerar, in contul: RO67TBIB9311001900031103, deschis la TBI BANK EAD Sofia - Sucursala Bucuresti. 

Care sunt actele necesare pentru calculul asigurarii auto rca in rate?

Dacă te-ai hotărât să alegi asigurarea RCA în rate, ne poți contacta la telefon sau pe whatsapp la numărul 0768 842 488 sau poti verifica preturile in rate fara dobanda direct din calculatorul rca. Pentru ofertare în rate am nevoie de poze cu talonul si buletinul proprietarului. Nu mai stă pe gânduri și descoperă oferta potrivită pentru ține!
Sursa foto: open.ai

Totul despre asigurări

965
966
Articole recente
img-6

Blog

Calculator RCA fără date personale 🔷 Aflați prețul de referință

Un calculator RCA online fără necesitatea introducerii datelor personale este o resursă extrem de utilă

Rca Rate prin TBI

Blog

RCA in Rate 🙌 Alege o asigurare rca în rate fara dobanda

Asigurarea RCA în rate este varianta convenabilă la care apelează din ce în ce mai

img-8

Blog

Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto

Deținerea unui autoturism implică, de cele mai multe ori, o responsabilitate mare. Este important că

Asigurari Contactless ©2021-2024 All Rights Reserved

Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos