Optimist AEGON

La ce am acces cu asigurarea Optimist de la Aegon

În asigurarea Optimist vei avea inclus atât accesul în maxim 72 de ore la orice clinică Amethyst pentru o consultație, dar și sprijin financiar de până la 30.000 de lei după confirmarea diagnosticului oncologic și chiar o sumă asigurată de 500 de lei pentru cazurile de deces din accident sau boală.

Clinicile Amethyst aduc un concept nou pentru pacienții oncologici, punând la dispoziția acestora tratamente complexe, access la aparatură de ultimă generație, dar și o echipă medicală de specialitate recunoscută la nivel internațional

img-2Sprijinul financiar oferit de asigurarea privată Optimist diferă în funcție de pachetul ales de tine care poate începe de la suma de doar 135 lei/an și poate ajunge la 350 lei/an. Orice variantă ai alege, suma este mai mult decât rezonabilă raportat la serviciile care ți se pun la dispoziție.

În principiu, doar cheltuielile necesare unui tratament oncologic ajung la o sumă de 5.000 de lei/lună. Ca să nu mai vorbim despre listele de așteptare pe care vei fi nevoit să le parcurgi, de cozile la care vei sta și, din păcate, de serviciile slab-calitative la care ai avea access, într-un spital de stat. Pentru a fi eligibil să închei asigurarea privată Optimist, va trebui să faci dovada că: 

  • Ești asigurat în Sistemul Național de Asigurări de Sănătate; 
  • Ai o vârstă cuprinsă între 18-64 de ani; 
  • Nu ai avut anterior un diagnostic oncologic confirmat.

Accesul la clinicile Amethyst îți va asigura o programare rapidă încă de la prima consultație, fără liste de așteptare. De asemenea, vei avea parte de consultații de specialitate din partea unei echipe multidisciplinare de medici, dar și de consultații gratuite de nutriție și consiliere psihologică.

Asigurarea privată Optimist de la Aegon, îți va asigura și accesul la tehnica IMRT-VMAT, o tehnică modernă în abordarea tratamentului oncologic, care expune pacientul la radiații timp de doar 3-5 minute, afectează minim țesuturile sănătoase și are o precizie ridicată a iradierii.

img-3Toate tratamentele recomandate de specialiștii clinicilor Amethyst sunt tratamente personalizate, alese în funcție de caracteristicile fiecărui caz în parte, cu o atenție deosebită. 

Asigurarea Optimist se poate achiziționa și de la mine și vei beneficia și de sfaturi utile din partea mea, în procesul alegerii pachetului optim pentru tine sau pentru cei dragi, dar și de o comunicare strict digitală care nu va pune în pericol sănătatea nimănui.

Este dificil să duci singur o astfel de luptă și poate fi una dintre cele mai crâncene bătălii pe care ai să o porți vreodată. Așadar asigură-te că nu va fi și ultima!

Conform statisticilor, aproximativ 220 de persoane primesc un diagnostic cu cancer, în fiecare zi. Este aproape imposibil așadar să nu cunoști și tu un astfel de caz. Consideri că o asigurare privată care să le ofere access la servicii de calitate și la suport financiar ar fi fost de ajutor în cazul acestora? 


Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos