Best Doctors

Este vorba despre asigurarea de sănătate de la Allianz Țiriac, cu clauza Best Doctors, care ne oferă tratament medical în străinătate pentru anumite boli, acoperirea cheltuielilor pentru tratament, cazare și transport la clinicile din străinătate, dar și accesul la o a doua opinie medicală, după revizuirea dosarului medical.

Noi suntem extrem de mulțumiți de această asigurare, iar în curând urmează să-l adăugăm ‚în pachet’ și pe cel mai tânăr membru al familiei, întrucât la fiecare an aniversar, există posibilitatea de a mai introduce un membru al familiei în asigurare.

Consultatie cancer

Acoperirea pentru asigurarea de sănătate cu clauză Best Doctors

Ajunge la sume de până la 1.000.000 de euro pe an, iar pe întreaga durată a contractului până la 2.000.000 de euro! Este unul dintre programele cu cea mai mare acoperire și cu cele mai multe resurse puse la dispoziția asiguraților.

De asemenea, după întoarcerea în țară, prin aceeasi asigurare de sănătate cu clauza Best Doctors, vei beneficia de acoperirea cheltuielilor cu medicația prin sume de până la 50.000 de euro.

Să nu uit, toate aranjamentele de călătorie, inclusiv transferurile, vor fi făcute de către cei de la Further în numele tău, iar dacă copilul tău este cel care beneficiază de tratament în străinătate, acesta are dreptul la doi însoțitori.

Mi se pare unul dintre produsele cele mai complexe de pe piață, tocmai pentru că include atâtea pachete la care știu că altfel nici eu nici familia mea nu am avea acces. Este o sumă infimă, de care mă lipsesc fericit, atâta timp cât știu că suntem cu toții în siguranță.

O prezentare grafică și simplistă a asigurării de sănătate cu clauza Best Doctors de la Allianz Țiriac, găsiți în video de mai jos, click pe butonul roșu ⬇️

Pentru mai multe informații și un calcul rapid, vă pot oferi eu, aici ʘ

Dacă am vorbit până acum despre clauza Best Doctors de la Allianz Țiriac, urmează să dezvoltăm subiectul pe studiile de caz ale acestora. 

Cele 3 oferte ale clauzei Best Doctors nu oferă și o listă a clinicilor, deoarece acestea se vor prezenta ulterior pacientului, după stabilirea diagnosticului și a tratamentului necesar, astfel încât acesta să beneficieze de servicii optime afecțiunilor sale.

Cum despăgubește Allianz Țiriac? Studii de caz

Pentru a vedea modalitatea în care funcționează clauza Best Doctors și modul în care compania de asigurări Allianz Țiriac oferă despăgubirile, vom trece în revistă câteva studii de caz aplicate, pe diverse afecțiuni grave.

Cancer pulmonar stadiul III

Pentru această afecțiune este nevoie de un tratament complex, compus din intervenție chirurgicală, radioterapie și chimioterapie. Așadar costurile se ridică până la aproximativ 102.000 de euro. 

În acest caz, Allianz Țiriac a îndrumat pacienții înspre clinica Sheba- Academic Medical Center Hospital, clinică de renume, cu medici cunoscuți pentru rezultate excelente în acest tip de diagnostic și care tratează anual peste 1.5 milioane de pacienți.

Un pacient diagnosticat cu o astfel de afecțiune, a beneficiat de acoperirea costurilor totale cu intervenția chirurgicală, radioterapia și chemioterapia, întrucât sumele acoperite de clauza Best Doctors, pe an, ajung la 1.000.000 de euro. Ba mai mult, pacienții au beneficiat de 100 de euro/ zi de spitalizare, dar și de acoperire de până la 50.000 de euro pentru medicație, la finalizarea tratamentului în străinătate.

Tumoare pe creier (benignă)

O astfel de afecțiune, implică costuri de aproximativ 80.000 de euro, fiind incluse costuri de intervenție chirurgicală și recuperare medicală. La fel ca și în cazul anterior, prin clauza Best Doctors de la Allianz Țiriac, pacienții beneficiază de acoperirea integrală a costurilor. În această situație, pacienții au fost îndrumați spre University Hospital Hamburg-Eppendorf, spital care deține un număr de aproximativ 2.400 de medici specialiști.

Este important de amintit că se acoperă și în acest caz cheltuielile pentru a doua opinie medicală, cheltuielile de transport, atât ale asiguratului, cât și ale însoțitorilor, cheltuieli de cazare, dar și de repatriere.

Cancer de prostată

Conform statisticilor, în România se înregistrează aproximativ 2000 de decese anual, din cauza cancerului de prostată. Tratamentul este unul costisitor și dificil de accesat întrucât cel mai optim se bazează pe chirurgie robotică, tehnologie greu de accesat.

Cu toate acestea, pacienții care au fost diagnosticați cu cancer de prostată și au beneficiat de clauza Best Doctors, au fost îndrumați spre o clinică specializată în chirurgia robotică, din Franța, Bordeaux. Astfel, clinica Saint Augustin, clinică de renume la nivel internațional, este o alegere optimă și de bază pentru tratarea cancerului de prostată. Este și pe lista de colaborări ale companiei de asigurări Allianz Țiriac!

Este limpede că prin clauza Best Doctors, pacienții pot avea acces la clinici de renume din întreaga lume, chiar și din SUA, cu tratament acoperit până la 2.000.000 de euro pe întreaga perioadă contractuală.

Asigurare Best Doctors

Reamintim principalele caracteristici ale clauzei Best Doctors

  • Clauza poate fi accesată separat sau se poate atașa asigurărilor de viață deja existente. (Mai multe informații poți solicita aici);
  • Pot fi cuprinși în asigurare și dependenții (soț/soție+copiii cu vârste de până la 21 de ani);
  • Durata clauzei este de 1 an, dar se reînnoiește automat;
  • Acoperirea clauzei are efect la 180 de zile de la încheierea clauzei (este bine deci, să te gândești din timp dacă dorești o astfel de acoperire, în momentul diagnosticării fiind deja prea târziu);
  • Asigurarea acoperă tratamentele la clinici specializate din întreaga lume, cu excepția României. Cu toate acestea, medicația este acoperită și în România, în vederea continuării tratamentului.

Toate detaliile despre acest produs extrem de benefic, puteți obține direct de la mine.Nu a fost niciodată mai simplu să te protejezi atât pe tine, cât și pe cei dragi!

Sună astăzi pentru a încheia propria asigurare de sănătate cu clauza Best Doctors!

Asigurari Contactless ©2021-2024 All Rights Reserved

Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos