Asigurare Malpraxis

Tipuri de asigurare Malpraxis

Asigurarea de malpraxis este destinată tuturor specialiștilor care au responsabilitatea acțiunilor pe care le exercită în profesia lor. Spre exemplu medici, farmaciști, avocați, notari, agenți de asigurare etc. Pentru cadrele medicale care își exercită profesia pe teritoriul României, asigurarea de malpraxis este obligatorie. Așadar, fie că ești medic, asistent medical, farmacist, kinetoterapeut, medic stomatolog etc., această asigurare este pentru tine și trebuie să iei cea mai bună decizie în alegerea ei.

Eu îți ofer această asigurare contactless, printr-un proces simplu și accesibil, care te va scuti de alte drumuri și care îți oferă și acces la toate recomandările și sfaturile mele.

Cât costă o asigurare Malpraxis?

Asigurare Malpraxis Online

Prețul unei asigurări de malpraxis diferă în funcție de profesia ta, eventuale antecedente care au fost acoperite în trecut de o asigurare malpraxis și diverse caracteristici luate în considerare de asigurători.

Pentru a afla prețul unei asigurări malpraxis pentru tine, îmi poți trimite aici un mesaj, în urma căruia, pe baza documentelor puse la dispoziție, îți voi calcula prețul final și vei afla exact suma pe care trebuie să o achiți.

Care sunt sumele acoperite de asigurarea Malpraxis?

În funcție de profesia ta, asigurarea de malpraxis va acoperi daune cu sume începând de la 2.000 de euro, pentru asistenții de farmacie de exemplu, până la 62.000 de euro pentru medicii specialiști în chirurgie. Medicii de familie au o acoperire de până la 12.000 de euro, iar asistenții medicali, de la 4.000 până la 10.000 de euro, în funcție de unitatea medicală în care îți desfășoară activitatea.

Pentru lista completă a acoperirilor în funcție de profesie, nu ezita să mă contactezi.

Dacă ai deja o profesie care pune multă responsabilitate pe umerii tăi, lasă-mă să te ajut cu soluția perfectă, care să-ți acopere nevoile și să-ți protejeze atât profesia, cât și liniștea.

Sună-mă acum pentru o consultanță gratuită în materie de malpraxis și află care este cea mai bună opțiune pentru tine!


Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos