img-2De ce o afacere la cheie în asigurări?

Dacă lucrezi la un magazin de piese auto, la un birou de traduceri, o agenție de turism, vulcanizare sau chiar la RAR, atunci îți propunem un parteneriat pe care nu îl vei regreta.

Întrucât ai creat deja o legătură cu clienții tăi, îți propunem să devii și agentul lor de asigurări. 

Noi îți vom oferii accesul total la o platformă prin care tu să verifici existența sau termenul de expirare al polițelor RCA, de pildă, și să le propui clienților tăi o ofertă proprie. Va fi mult mai benefic pentru clienții tăi să fie instruiți și consiliați chiar de tine, iar tu vei avea din start un portofoliu de invidiat.

De ce să vii in echipa mea?

Dacă încă nu știai, printre lucrurile care mă pasionează, se numără consultanța financiară în asigurări, performanța echipei, dezvoltarea afacerilor, satisfacția clienților și multe alte noțiuni strâns legate de munca în echipă și de orientarea înspre client. Aceste valori și principii mă fac să fiu un lider pasionat de dezvoltarea profesională și personală a echipei și mă ajută să mă implic în toate aspectele în care echipa mea necesită ajutor.

Nici cu tine nu va fi o excepție. Încă de la început voi avea grijă să ai parte de tot suportul necesar dezvoltării tale în cadrul companiei, voi sta la dispoziția ta pentru orice întrebări sau nelămuriri și voi fi mereu acolo să te motivez când vei avea nevoie.

Și întrucât vom fi colegi și parte din aceeași echipă, mă angajez încă de pe acum să te ajut în negocierile cu clienții, în ofertarea de produse, iar dacă tu nu vei avea timp să te ocupi de verificarea polițelor și ofertarea clienților tăi, o voi face eu pentru tine. 

img-3

De ce să devii asistent în brokeraj?

Nu vei deveni doar asistent în brokeraj, ci un asistent în brokeraj la Inter Broker.  Acest lucru semnifică faptul că vei avea beneficii la care nici nu visai:

  • Pregătire profesională prin cursuri de specialitate- vei beneficia de training de pregătire oferit de specialiști CPDA; 
  • Acces la soft-ul de gestiune- platforma care îți va permite să ofertezi și să emiți polițe;
  • Posibilitatea de a emite asigurări pentru toate societățile de asigurare- spre deosebire de agenții care lucrează pentru o singură companie de asigurări, tu vei avea acces la toți partenerii nostri;
  • Ajutor pentru obținerea codului RAF;
  • O echipă dinamică și plină de viață, orientată spre rezultate;
  • O sursă suplimentară de venit- compusă din comisionul pentru polițele încheiate de tine, bonusuri și premii din partea Inter Broker;
  • Program flexibil- vei avea afacerea ta, deci vei propriul tău șef.
 
 
  •  

De ce să fii asistent în brokeraj la Inter Broker?

Să nu mai vorbim de un coleg (eu) pregătit să te ajute cu toate detaliile și toate demersurile necesare în drumul tău spre asistent în brokeraj, partener Inter Broker! 

Deoarece avem o experiență în asigurări de peste 26 de ani, deci suntem potriviți pentru a te îndruma în acest domeniu. 

Cei peste 1.400.000 de clienți pe care îi avem, sunt martori la succesul nostru pe piața asigurărilor.

Andrei Inter Broker

Avem peste 1.200 de asistenți în brokeraj, oameni care au de câștigat, odată cu noi.

Suntem preocupați de clienții noștri și îi protejăm, acest lucru va fi valabil și pentru clienții tăi!

Singurele costuri pentru a fi partenerul nostru constau în cei 100 de lei pe care îi vei plăti pentru trainingul oferit de specialiștii CPDA și costurile pentru obținerea codului RAF de la ISF, care vor ajunge la 250 de lei. Atât.

Domeniul asigurărilor este unul vast și este suficient loc pentru toată lumea, iar parteneriatele sunt cele care contează cu adevărat. Nu stagna, extinde-ți orizonturile, beneficiază de o afacere la cheie, conexă afacerii tale sau firmei pentru care deja lucrezi. Îți vei extinde veniturile, portofoliile și vei avea un partener stabil pe piața asigurărilor-Inter Broker. 

Sună-mă acum pentru mai multe detalii, sau, scrie-mi și haide să vorbim despre viitorul nostru parteneriat!

Alte Articole
Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto
14apr.

Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto

Deținerea unui autoturism implică, de cele mai multe ori, o responsabilitate mare. Este important că în momentul în care deții un vehicul să fii întotdeauna cu taxele la zi și să aibă efectuată Inspecția Tehnică Periodică (ITP), pentru a fi sigur că funcționează în parametri normali. Având în vedere legea de pe teritoriul României, deținătorii […]

Leasing operational ᐈ ce este leasingul operational si cum se aplica?
26mart.

Leasing operational ᐈ ce este leasingul operational si cum se aplica?

Orice persoană juridică trebuie să știe ce înseamnă leasing operațional, în ce fel de situații se poate aplică, ce beneficii are și nu numai. Ei bine, iată toate informațiile de care ai nevoie legate de acest aspect, care îți vor fi de folos dacă și tu vrei să apelezi la leasingul operațional pentru firma ta! […]

Ai RCA la Euroins? Ce trebuie să știe milioane de șoferi ▷
19mart.

Ai RCA la Euroins? Ce trebuie să știe milioane de șoferi ▷

În urma deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) din data de 17.03.2023 de a retrage autorizația de funcționare a companiei Euroins și de a cere insolvența acesteia, este posibil să vă întrebați dacă polița dumneavoastră RCA la Euroins este încă valabilă. Mai este valabilă polița mea RCA la compania Euroins? Conform prevederilor legale, toate polițele […]


Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos