Asigurare OnlinePeste noapte, am fost nevoiți să ne adaptăm unor schimbări drastice, să punem pauză vieții agitate, să ne schimbăm prioritățile și sa supraviețuim într-o nouă realitate.

Dar, odată cu aceste schimbări, au intervenit și responsabilități la care nu ne-am fi așteptat. Am devenit mai conștienți de importanța sănătății, a vieții, a familiei. Am realizat necesitatea unui ,,acoperiș’’ sigur, deasupra capului și a siguranței zilei de mâine. Toate acestea într-un context lipsit de contact fizic, lipsit de apropierea cu care eram atât de obișnuiți și într-un mediu steril, străin nouă.

Iar în toată această nebunie, am realizat cu toții importanța unui lucru lăsat de multe ori în decor, neapreciat mereu la adevărata valoare și poate neglijat pe alocuri: ASIGURAREA.

Însă cum îmbini nevoia de a te asigura cu nevoia de a păstra distanța?

Cum asiguri un mediu sigur unui domeniu atât de birocratizat?

Cum închei un contract, fără să-ți pui semnătură cu pixul în partea de jos?
Și, poate cel mai important, cum te consulți cu agentul tău fără a sta în spatele unui birou?

Ei bine, cum spuneam, schimbările ne-au forțat să ne adaptăm, iar eu am încercat să fac puțin mai mult – să îmbunătățesc!

Astfel a luat naștere ideea mea ”Asigurările Contactless”Asigurare de acasa

Și pentru a-ți răspunde la toate întrebările de mai sus, propun o trecere în revistă a principalelor avantaje prezentate de aceste asigurări ,,la distanță”.

Știu că și pentru tine, timpul înseamnă bani, respect acest lucru și îl încurajez, de aceea dezvoltarea acestei idei a pornit din necesitatea acoperirii unor nevoi.

Iți ofer astfel posibilitatea de a evita deplasările la birou sau in alte locații aglomerate. Din interiorul propriei locuințe poți atașa toate documentele necesare în timp ce tu iți continui proiectele si rutina zilnică.

Polițe instant

Întrucât interacțiunea noastră va fi doar una de ordin digital, beneficiem de toate condițiile tehnologice actuale pentru a-ți elibera instant polița dorită.

Polița o vei primi pe adresa ta de Email, pe WhatsApp sau pe Messenger, iar eu mă voi asigura că ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Este eficient, simplu și extrem de confortabil pentru tine.

Informații actualizate

Pe acest website,  vei avea constant access la o gamă largă de produse in domeniul asigurărilor, cu descrierile complete si notificările de rigoare.

Găsești așadar toate informațiile necesare pentru Asigurări RCA, CASCO, asigurări de viața sau de locuință, asigurări de sănătate, de călătorie, sau chiar asigurări pentru răspundere civilă.

Cu un singur click, ai descoperit toate informațiile de care aveai nevoie și ești pregătit să finalizezi procesul la fel de ușor.

Ajutor și asistență

Pe orice pagină te afli, ai mereu posibilitatea de a mă contacta și a iniția o conversație prin care să-ți ofer lămuriri asupra oricărei probleme sau informații necesare, dacă va fi nevoie.

Asistenta daune

La secțiunea ÎNTREBĂRI, poți găsi deja unele răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări, iar la secțiunea CONTACT ne poți afla adresa, Email-ul, dar și numărul de telefon.

Desigur, există multe alte motive pentru care ar trebui să alegi asigurările contactless, indifferent de context și independent de regulile de distanțare. Lipsa de hârtii consumate inutil, de birocrație obositoare, dar și complexitatea nejustificată a procesului face-to-face, sunt doar câteva exemple.

Cu toate că am fost poate forțați să o acceptăm, noua realitate poate fi chiar mai bună decât cea veche, mai provocatoare și mai lipsită de griji.

Chiar dacă domeniul asigurărilor este unul ,,de când lumea”, nu a fost niciodată mai important decât este astăzi. Iar faptul că am reușit să-l îmbunătățim, nu este mai mult decât un pas înainte.

Stai așadar departe de asigurări, dar rămâi asigurat și profită de tot ceea ce îți putem noi oferi instant.

Îți garantez că nu vei găsi niciunde o ofertă mai potrivită pentru tine. De ce? Pentru că asigurările contactless sunt potrivite pentru toata lumea!

Dacă și tu găsești importantă nevoia de a dezbate domeniul vast al asigurărilor, lasă-ne un mesaj mai jos despre subiectele preferate și promitem să le acoperim în articolele ce vor urma!

Alte Articole
Calculator RCA fără date personale 🔷 Aflați prețul de referință
22iun.

Calculator RCA fără date personale 🔷 Aflați prețul de referință

Un calculator RCA online fără necesitatea introducerii datelor personale este o resursă extrem de utilă pentru șoferii din România care doresc să obțină prețul de referință al asigurării RCA fără a furniza informații confidențiale despre ei înșiși. Acest instrument este conceput pentru a asigura confidențialitatea utilizatorilor săi, permițându-le să compare tarifele și să aleagă cea […]

RCA in Rate 🙌 Alege o asigurare rca în rate fara dobanda
21mai

RCA in Rate 🙌 Alege o asigurare rca în rate fara dobanda

Asigurarea RCA în rate este varianta convenabilă la care apelează din ce în ce mai multă lume, oferind flexibilitate și posibilitatea de calcul RCA online. Polița RCA este obligatorie pentru toată lumea, însă realitatea este că nu toți românii își permit să cheltuiască o suma destul de importantă pentru acest serviciu. Prețurile asigurărilor sunt în […]

Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto
14apr.

Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto

Deținerea unui autoturism implică, de cele mai multe ori, o responsabilitate mare. Este important că în momentul în care deții un vehicul să fii întotdeauna cu taxele la zi și să aibă efectuată Inspecția Tehnică Periodică (ITP), pentru a fi sigur că funcționează în parametri normali. Având în vedere legea de pe teritoriul României, deținătorii […]

Asigurari Contactless ©2021-2024 All Rights Reserved