ASIGURĂRI PENTRU SARCINĂ ȘI NAȘTERE

Asigurare nastere

Un lucru foarte important, de știut încă de la început, este că trebuie să te gândești la aceste asigurări, înainte de a rămâne însărcinată, deoarece asigurările pentru maternitate au de obicei un termen de la care intră în vigoare, de aproximativ 10 luni.

Acestea sunt în realitate asigurări de sănătate, cu acoperire pentru sarcină și/sau naștere, prin care asigurătorii se angajează să-ți acopere și costurile pe perioada sarcinii și/sau nașterii.

Cum spuneam, ele trebuie să fie gândite din timp și în general acoperă pe durata sarcinii, costuri de monitorizare, consultații de obstretică-ginecologie, ecografii și analize de laborator, iar pe durata nașterii vor acoperii cheltuielile de spitalizare, prestațiile medicale și tratamentul efectuat în vederea nașterii, toate în clinici private, partenere.

Spre exemplu, în această categorie puteți opta pentru asigurarea medicală de la Groupama, care în pachetul Medium sau Premium acoperă pe lângă servicii legate de sarcină și naștere, în rețeaua Regina Maria sau în alte clinici private, cu indemnizații de până la 1900 de euro

O astfel de asigurare medicală, nu doar că te protejează pe tine ca mămică, dar îți permite și accesul la servicii de înaltă calitate pe perioada sarcinii, pentru care ai fi nevoită să cheltuiești mulți bani în alte circumstanțe.

ASIGURĂRI PENTRU COPII

Asigurare copii

Pentru cei mici există numeroase produse de asigurare, întrucât și riscurile ca ei să se accidenteze sunt multiple. Să nu mai vorbim de cazurile nefericite în care cei mici întâmpină diverse boli grave, iar tratamentele sunt extrem de scumpe. 

Spre exemplu, asigurarea Life Help, de la Alianz Țiriac, îți oferă, printre altele și protecție financiară gratuită pentru copilul tău în cazul diagnosticării acestuia cu cancer. Astfel tu achiți asigurarea ta, iar copilul cu vârsta cuprinsă între 0-21 de ani, beneficiază automat de această protecție.

O altă asigurare care îți protejează copilul pentru boli grave, este asigurarea de viață OmniaVital de la Grawe, care îți include automat și gratuit în asigurare, copilul cu vârsta între 3-18 ani, acoperind tratamentul pentru 10 boli grave ale acestuia, printre care: cancer, transplant de organe, paralizie, pierderea vederii, arsuri grave, pierderea auzului etc. Este important de știut că această asigurare acoperă atât copiii deja născuți, sau născuți oricând în perioada de valabilitate a poliței, dar și copiii adoptați. De asemenea, această asigurare te protejează și pe tine prin ajutor financiar în caz de diagnosticare cu 20 de afecțiuni grave.

Dacă te gândești la cei mici, te gândești și la viitorul lor, iar o asigurare de viață cu componentă de economisire și investiție ar putea fi exact ce ai nevoie. Spre exemplu, asigurarea pe care eu am încheiat-o pentru copilul meu, este asigurarea Majorat de la Generali, care îmi permite să economisesc anual o sumă pentru cel mic, sumă la care se va adăuga și procentul de capitalizare la maturitatea poliței. De asemenea, sunt liniștit că dacă se va întâmpla ceva cu mine în termenul de valabilitate al poliței, societatea de asigurări va continua să achite suma anuală în locul meu.

Asigurările de sănătate sunt și în acest caz de nelipsit, protejându-te în primul rând pe tine pentru cazurile de accident, spitalizare sau intervenții chirurgicale, dar oferindu-le și copiilor tăi acces la un pachet optim de sănătate!

Allianz Țiriac, Eurolife, Aego, Groupama, sunt doar câțiva dintre partenerii nostri care oferă asigurări complete pentru toată familia, cu posibilitatea introducerii noilor membri ai familiei, în fiecare an.

Știu că în calitate de mamă, te simți responsabilă pentru copiii tăi, dar lasă anumite riscuri în seama specialiștilor. O poliță potrivită pentru copilul tău, te poate scăpa de multe griji, așadar permite-mi să te consiliez în alegerea ta.

Contactează-mă acum pentru informații complete legate de asigurarea ta de maternitate sau asigurarea potrivită pentru copilul tău.

 

 

Alte Articole
Leasing operational ᐈ ce este leasingul operational si cum se aplica?
26mart.

Leasing operational ᐈ ce este leasingul operational si cum se aplica?

Orice persoană juridică trebuie să știe ce înseamnă leasing operațional, în ce fel de situații se poate aplică, ce beneficii are și nu numai. Ei bine, iată toate informațiile de care ai nevoie legate de acest aspect, care îți vor fi de folos dacă și tu vrei să apelezi la leasingul operațional pentru firma ta! […]

Ai RCA la Euroins? Ce trebuie să știe milioane de șoferi ▷
19mart.

Ai RCA la Euroins? Ce trebuie să știe milioane de șoferi ▷

În urma deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) din data de 17.03.2023 de a retrage autorizația de funcționare a companiei Euroins și de a cere insolvența acesteia, este posibil să vă întrebați dacă polița dumneavoastră RCA la Euroins este încă valabilă. Mai este valabilă polița mea RCA la compania Euroins? Conform prevederilor legale, toate polițele […]

Impozit auto 2023 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto
14mart.

Impozit auto 2023 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto

Deținerea unui autoturism implică, de cele mai multe ori, o responsabilitate mare. Este important că în momentul în care deții un vehicul să fii întotdeauna cu taxele la zi și să aibă efectuată Inspecția Tehnică Periodică (ITP), pentru a fi sigur că funcționează în parametri normali. Având în vedere legea de pe teritoriul României, deținătorii […]

Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos