asigurare de sanatate grup

Ce inseamnă o asigurare pentru mine?

 

 Ei bine, în primul rând este principala formă de protecție socială pentru mine și pentru familia mea.  De aceea mă gândesc prima dată la riscurile care pot interveni de-a lungul vieții și cum le pot combate.

 Am încheiat în acest scop o asigurare de sănătate de grup la Omniasig (Omni +) pentru toată familia, știu astfel că atât eu cât și cei dragi mie beneficiază de protecție în caz de accident, spitalizare sau chiar intervenții chirurgicale.

 De asemenea, m-am asigurat că vom fi toți în siguranță și tratați la cele mai bune clinici, de către cei mai buni medici, prin asigurarea Best Doctor de la Allianz Țiriac. Nu trăiesc astfel cu frica că familia mea nu va avea un acces optim la sănătate.

 

 Un alt aspect important mă vizează pe mine, ca principala sursă de venit a familiei. De ce? Pentru că nu vreau să stric echilibrul familiei în cazul în care eu pățesc ceva. În acest scop am ales o asigurare de viață la Groupama, să fiu sigur că indiferent de capacitatea mea de muncă sau de starea mea fizică, cei dragi mie nu vor simți vreodată un neajuns.

Cum am ales o asigurare când există atâtea opțiuni?

Este adevărat, paleta de asigurări este mare, la fel și ofertarea, însă pentru mine, cel mai mult a contat diversificarea în funcție de rezultate. De aceea am verificat piața, am învățat-o, mi-am asumat-o și, la fel cum îmi consiliez clienții și îi îndrum spre cea mai bună opțiune, la fel am ales și pentru mine.

Spre exemplu, pe lângă asigurările enumerate mai sus, mi-am îndreptat atenția și înspre alte societăți de asigurare care au produse excelente în materie de asigurări non-life. 

Astfel am decis să-i aleg pe cei de la Asirom pentru asigurare PAD și cea de locuință și este foarte important de adăugat aici că, din punctul meu de vedere, asigurările care îți protejează casa sunt extrem de importante, oferindu-ți confortul și stabilitatea de care ai nevoie în caz de situații neprevăzute. 

 Totodată, am optat să-mi fac asigurările RCA pentru cele două mașini, atât pentru cea electrică Tesla, cât și pentru cea cu combustie internă, la City Insurance. Bineînțeles că am optat să-mi acopăr și în acest caz riscurile, adăugând și o asigurare CASCO pentru mașina electrică.

Ce alte asigurări dețin?

ioan andrei horciu

Cum spuneam, scopul meu a fost mereu să-mi protejez familia și să evit orice risc ar putea să apară. 

De aceea, o asigurare importantă la care am apelat a fost Asigurarea Majorat de la Generali, încheiată pentru primul copil și care îmi oferă siguranța plății primelor de asigurare în cazul în care părinții decedează. Știu astfel că suma asigurată va ajunge la copilul meu indiferent de situație.

    Desigur, cele de mai sus reprezintă asigurări constante, dar eu am grijă ca orice variabilă să fie mereu acoperită pentru mine și pentru familia mea. De aceea nu călătorim niciodată fără asigurări de călătorie.

După cum putem observa, riscurile sunt multe, dar și modalitățile de combatere a lor sunt pe măsură.

Am dezbătut pe larg subiectul asigurărilor mele, însă sunt foarte curios ce alte asigurări aveți voi. 

Cum vă protejați pe voi, familia și bunurile de care dispuneți?,

Alte Articole
Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto
14apr.

Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto

Deținerea unui autoturism implică, de cele mai multe ori, o responsabilitate mare. Este important că în momentul în care deții un vehicul să fii întotdeauna cu taxele la zi și să aibă efectuată Inspecția Tehnică Periodică (ITP), pentru a fi sigur că funcționează în parametri normali. Având în vedere legea de pe teritoriul României, deținătorii […]

Leasing operational ᐈ ce este leasingul operational si cum se aplica?
26mart.

Leasing operational ᐈ ce este leasingul operational si cum se aplica?

Orice persoană juridică trebuie să știe ce înseamnă leasing operațional, în ce fel de situații se poate aplică, ce beneficii are și nu numai. Ei bine, iată toate informațiile de care ai nevoie legate de acest aspect, care îți vor fi de folos dacă și tu vrei să apelezi la leasingul operațional pentru firma ta! […]

Ai RCA la Euroins? Ce trebuie să știe milioane de șoferi ▷
19mart.

Ai RCA la Euroins? Ce trebuie să știe milioane de șoferi ▷

În urma deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) din data de 17.03.2023 de a retrage autorizația de funcționare a companiei Euroins și de a cere insolvența acesteia, este posibil să vă întrebați dacă polița dumneavoastră RCA la Euroins este încă valabilă. Mai este valabilă polița mea RCA la compania Euroins? Conform prevederilor legale, toate polițele […]


Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos