Prin Franciza Inter Broker de Asigurare, dorim să promovăm ideea de venit suplimentar, de recompensă financiară corectă, dar și de dezvoltare permanentă în mai multe direcții.

Devenind asistent în brokeraj, vei avea acces la o multitudine de beneficii, avantaje și facilități, pe care alții nu le au.

Vei avea propria ta afacere în asigurări 

Nu doar că îți vei stabili singur programul de muncă, dar vei putea să îți creezi echipa după pofta inimii.  Chiar mai mult, îți vom oferi accesul complet la un magazin online de asigurări, pe care să îl folosești pentru afacerea ta proprie, prin care să poți încheia online asigurări cu clienții tăi și care să îți aducă constant venituri. Vei avea un magazin online de asigurari, prin care clienții tăi vor putea face singuri asigurări RCA, de pildă. Acest lucru îți va permite să lucrezi de acasă sau de la serviciu sau de oriunde te vei afla! 

job-extra

Venit suplimentar stabil

Ca asistent în brokeraj, venitul din afacerea ta va fi direct proporțional cu implicarea de care vei da dovadă. Așa ne asigurăm că vei fi răsplătit pentru munca depusă. De asemenea, vei avea posibilitatea ca în timp să-ți creezi bazele unui venit pasiv pentru care nu va mai fi nevoie să muncești. Este unul dintre singurele job-uri care te răsplătește pentru munca efectiv depusă și îți asigură posibilitatea unui viitor sigur și fără griji, în care să muncești cât vrei.

Training de specialitate 

Nu doar că îți vom face un training care să te pregătească pentru întreaga noastră gamă de produse, pentru administrarea magazinului online și pentru negocierea cu clienții, dar te vom și susține să te dezvolți în continuu.Nouă ne plac oamenii perseverenți și susținem dezvoltarea lor, așadar, te vom încuraja și pe tine să te extinzi în orice direcție vei dori și să acumulezi toate informațiile de care vei avea nevoie. 

 

Activitate dinamică și provocatoare

Dacă vei lucra cu noi, munca ta nu va fi niciodată una mediocră și plictisitoare. Vei fi constant antrenat de produse noi și de perspective de dezvoltare. Vei lucra cu oameni ca tine, care provin din medii de lucru diverse și au aceleași perspective de dezvoltare, iar pentru un asistent în brokeraj, clienții vor fi mereu cartea ta de vizită. 

Posibilitate rapidă de promovare

Încă de la început vom căuta în tine un spirit de lider, pe lângă spiritul de echipă. Vom fructifica orice idee vei avea și ne vom asigura că ești pus în evidență odată cu rezultatele aduse. Dacă ai înclinație spre management, poți promova rapid în această direcție, iar dacă performanța ta va fi una peste medie, te vom evidenția și recompensa pe măsură.

img-3

Beneficii financiare substanțiale

Partea financiară la care vei avea acces ar putea să depășească ușor un salariu mediu din România. Venitul tău va fi multiplu, astfel încât să-l poți crește pe toate planurile. Vei avea atât comisionul lunar calculat ca procentaj din produsele vândute, dar și un comision adițional pentru agenții care promovează și alte bonusuri acordate pentru performanțele obținute.

Acces la evenimente Inter Broker

Dacă momentan distanțarea socială ne împiedică să organizăm evenimente de amploare, suntem convinși că lucrurile nu vor sta mereu așa. Odată ce vei face parte din echipa noastră, vei avea acces la o multitudine de evenimente naționale în care să-ți cunoști colegii din toată țara, să te afirmi în cadrul colectivității și să legi parteneriate și prietenii.

Condițiile pe care tu trebuie să le îndeplinești pentru a lucra alături de noi:

  • Să deții diplomă de Bacalaureat;
  • Să ai un cazier judiciar fără pată;
  • Să deții un cod RAF eliberat de ISF.

Dacă nu deții încă codul RAF, nu este nicio problemă, noi te ajutăm în obținerea acestuia, te ghidăm în procesul de înregistrare și te susținem pe toată perioada trainingului și examinării. 

job-asigurari

Dacă și ție îți surâde ideea de a face parte dintr-o echipă tânără, dinamică și dornică de provocări, putem discuta pe WhatsApp sau la telefon și îți voi răspunde la toate întrebările. 

Sună-mă acum pentru mai multe detalii.

Și eu fac parte din echipa Inter Broker și deși practic de mult timp brokerajul, sunt încă surprins de beneficiile pe care această activitate mi le aduce. Este extrem de reconfortant să lucrez într-un domeniu în continuă dezvoltare, plin de provocări, care îmi permite să am un confort financiar sporit, dar și accesul la cele mai calitative informații din sfera asigurărilor.

Nu am simțit niciodată acest job ca pe unul sufocant, care să mă țină departe de familie sau care să mă încarce negativ, din contră, e plăcut să am libertate maximă în orar, să am acces la o gamă largă de produse cu care să lucrez, la training continuu din partea brokerului și mai ales de mult timp liber alături de familie.

Alte Articole
Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto
14apr.

Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto

Deținerea unui autoturism implică, de cele mai multe ori, o responsabilitate mare. Este important că în momentul în care deții un vehicul să fii întotdeauna cu taxele la zi și să aibă efectuată Inspecția Tehnică Periodică (ITP), pentru a fi sigur că funcționează în parametri normali. Având în vedere legea de pe teritoriul României, deținătorii […]

Leasing operational ᐈ ce este leasingul operational si cum se aplica?
26mart.

Leasing operational ᐈ ce este leasingul operational si cum se aplica?

Orice persoană juridică trebuie să știe ce înseamnă leasing operațional, în ce fel de situații se poate aplică, ce beneficii are și nu numai. Ei bine, iată toate informațiile de care ai nevoie legate de acest aspect, care îți vor fi de folos dacă și tu vrei să apelezi la leasingul operațional pentru firma ta! […]

Ai RCA la Euroins? Ce trebuie să știe milioane de șoferi ▷
19mart.

Ai RCA la Euroins? Ce trebuie să știe milioane de șoferi ▷

În urma deciziei Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) din data de 17.03.2023 de a retrage autorizația de funcționare a companiei Euroins și de a cere insolvența acesteia, este posibil să vă întrebați dacă polița dumneavoastră RCA la Euroins este încă valabilă. Mai este valabilă polița mea RCA la compania Euroins? Conform prevederilor legale, toate polițele […]


Acceptați consimțământul pentru a vizualiza acest lucru

Faceți clic pentru a permite Embedded Videos