CINE POATE DESCHIDE DOSARUL DE DAUNĂ?Dosar de dauna euroins 14

  • ✅ Asiguratul/păgubitul
  • ✅ Utilizatorul bunului achiziționat în leasing
  • ✅ Clientul proprietar al bunului asigurat/avariat
  • ✅ Împuternicitul legal al celor de mai sus.
  •  

Ideal este ca atât șoferul vinovat de accident, cât și cel păgubit, să se prezinte în fața asiguratului, pentru a nu se targiversa procesul de despăgubire.

Notificarea în vederea deschiderii dosarului de daună, va trebui depusă în maxim 5 zile de la data producerii accidentului și poate fi efectuată telefonic, în scris sau direct din aplicație. 

În cazul nefericit în care accidentul rutier s-a soldat și cu victime, va fi necesar pe lângă cele enumerate mai sus, să fie prezentat și Documentul tip “Anexa 2” (eliberat de Poliţie) şi autorizaţia de reparaţie.

dauna euroinsCARE SUNT TERMENELE DE PLATĂ ALE DESPĂGUBIRILOR RCA?

Din momentul în care ați prezentat toate documentele asigurătorului și acesta a constatat dauna prin inspectorii proprii, veți înainta o cerere de despăgubire către acesta.

Asigurătorul are la dispoziție 30 de zile în care să vă răspundă la cererea înaintată, respectiv să o aprobe, să o refuze parțial sau să o refuze total.

Dacă cererea a fost aprobată și sunteți de acord cu despăgubirile propuse de asigurător, mai începe un termen de 10 zile în care acesta trebuie să efectueze plata despăgubirilor.

Eu îți propun să apelezi la mine pentru orice nelămuriri ai legate de dosarul daună sau de acordarea despăgubirilor.

Mă găsești aici și putem discuta în orice moment.

Alte Articole
Calculator RCA fără date personale 🔷 Aflați prețul de referință
22iun.

Calculator RCA fără date personale 🔷 Aflați prețul de referință

Un calculator RCA online fără necesitatea introducerii datelor personale este o resursă extrem de utilă pentru șoferii din România care doresc să obțină prețul de referință al asigurării RCA fără a furniza informații confidențiale despre ei înșiși. Acest instrument este conceput pentru a asigura confidențialitatea utilizatorilor săi, permițându-le să compare tarifele și să aleagă cea […]

RCA in Rate 🙌 Alege o asigurare rca în rate fara dobanda
21mai

RCA in Rate 🙌 Alege o asigurare rca în rate fara dobanda

Asigurarea RCA în rate este varianta convenabilă la care apelează din ce în ce mai multă lume, oferind flexibilitate și posibilitatea de calcul RCA online. Polița RCA este obligatorie pentru toată lumea, însă realitatea este că nu toți românii își permit să cheltuiască o suma destul de importantă pentru acest serviciu. Prețurile asigurărilor sunt în […]

Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto
14apr.

Impozit auto 2024 » ce acte îți sunt necesare și cum se calculează impozitul auto

Deținerea unui autoturism implică, de cele mai multe ori, o responsabilitate mare. Este important că în momentul în care deții un vehicul să fii întotdeauna cu taxele la zi și să aibă efectuată Inspecția Tehnică Periodică (ITP), pentru a fi sigur că funcționează în parametri normali. Având în vedere legea de pe teritoriul României, deținătorii […]

Asigurari Contactless ©2021-2024 All Rights Reserved